Täältä löydät sekä kurssi- että tulkintatarjontani. Jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia niihin liittyen, voit milloin tahansa ottaa minuun yhteyttä.

-Talvi

Koulutukset

Tarot-kurssi vasta-alkajalle (ILMAINEN)

Tämä kurssi on tarkoitettu itsenäiseen, omatahtiseen opiskeluun vasta-alkajalle.
Saat käyttöösi sekä luettavaa että kuunneltavaa materiaalia, joka sisältää Tarot- kortteihin liittyvää perustietoa sekä käytännön tehtäviä.

Saat tämän kurssimateriaalin käyttöösi liittymällä sähköpostilistalleni. Saat jatkossa uutiskirjeeni, jonka kautta kerron ajankohtaisista asioista, sekä jaan yhteisölleni kollektiivisen Tarot-tulkinnan noin kerran kuukaudessa.

 

Voimavaralähtöisen Tarot-valmentajan koulutus

Oletko koko- tai osa-aikainen yrittäjä tai kevytyrittäjä?

Haaveiletko siitä, että voisit työskennellä juuri sinua inspiroivien asioiden parissa sekä nauttia kasvavasta ja tuloksekkaasta yritystoiminnasta?

Haaveiletko vapaasta, hyvinvoivasta ja arvojesi mukaisesta elämästä?

Haluaisitko oppia lisää Tarot-korteista ja niiden hyödyntämisestä asiakastyössä?

Jos vastasit kyllä, Voimavaralähtöisen Tarot-valmentajan koulutus voi olla oikea askel matkallasi kohti vapaampaa elämää. Lue tästä lisää.

 

Tarotboksi

Täynnä. Jos haluat jonotuslistalle saadaksesi tiedon, kun paikkoja avautuu, lähetä viesti.

Tarotboksi on Tarot-koulu, jossa syvennät Tarot-osaamistasi, vahvistat intuitiotasi, pääset tekemään paljon harjoituksia ja oivallat uusia asioita sekä itsestäsi että Tarot-korteista.

Voit olla vasta-alkaja tai kokenut tulkitsija – Tarotboksi tukee oppimistasi eri tilanteissa. 

Tarotboksissa opiskelu on itsenäistä ja omatahtista, mutta sen lisäksi tukenasi on upea Tarot-korteista kiinnostuneiden oppijoiden yhteisö. 

Lue tästä lisää, jotta tiedät, olisiko Tarotboksi seuraava askel Tarot-matkallasi.

 

Muut kurssit

Tutustu muuhun kurssitarjontaani täällä.

Tarot-tulkinnat

Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta Tarot- tulkinnasta, voit liittyä odotuslistalle. 

Teen maksullisia Tarot- tulkintoja vain harvakseltaan, ja ilmoitan niistä odotuslistalle liittyneille henkilöille suoraan sähköpostitse. Liittyminen odotuslistalle ei sido sinua mihinkään – saat ainoastaan tietoa siitä, millaisia Tarot- tulkintoja kulloinkin tarjoan, sekä mikä on niiden laajuus, aihepiiri ja hinta.

 

Liity odotuslistalle tästä:

Liity odotuslistalle
Vahvista liittyminen