Yleistä

Ostamalla minulta Tarot- palveluita hyväksyt nämä oheiset palveluehdot.

Jos sinulla herää mitä tahansa kysymyksiä palveluehtoihin liittyen, lähetä minulle viesti osoitteeseen talvi@oivallustenkortit.fi.

Lue nämä palveluehdot tarkasti, sillä käyttämällä verkkosivujeni, kurssieni tai tulkintojeni sisältöjä, tai ostamalla palveluitani, hyväksyt ne.

Muistathan, että mikäli suosittelet tai jaat tuottamaani sisältöä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, viittaathan aina sisällön alkuperään mainitsemalla lähteen.

Huomioithan myös, että kommunikointi kanssani tapahtuu erilaisten alustojen kautta (esimerkiksi Thinkific, Teachable, Gmail, Outlook, Instagram, Facebook, Google Drive, New Zenler, Zoom), ja niillä on kullakin omat käyttöehtonsa sekä tietosuojaehdot, joihin on tärkeää tutustua.

Tulkinnat

Ensisijaisen tärkeää on huomioida, että tulkintapalveluni eivät ole lääketieteellisiä palveluita eikä niitä ole tarkoitettu ratkaisemaan mielenterveyden ongelmia. Minulla ei ole terveydenhuoltoalan koulutusta eikä pätevyyttä. En tee tulkintoja, joiden aihe on terveyteen tai sairauteen liittyvää. Jos sinulla on terveyteen liittyviä huolia, ota yhteys terveydenhuollon asiantuntijaan.

Tarot- tulkinnat ovat hyvin yksilöllisiä ja ne ymmärretään aina hyvin subjektiivisesti. Etukäteen et voi tietää, miellyttääkö tekemäni tulkinta sinua tai vastaako se kysymykseesi. Hyväksyt tämän, kun ostat minulta palveluita.

Pyrin kertomaan palveluistani mahdollisimman avoimesti etukäteen ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, jotta väärinymmärryksiltä vältytään. Toteutan myös kaikki palveluni mahdollisimman hyvin, koska teen niitä kutsumuksesta ja aidosti sydämeni pohjasta. Haluan, että olet tyytyväinen ostamaasi palveluun.

Tarot- korttien kertoma viesti jää tulkinnassa sinun hyödynnettäväksesi ja käytettäväksesi sellaisella tavalla ja syvyydellä kuin tarpeelliseksi koet. Ostaessasi tulkinnan voi olla mahdollista, että tulkinnan viesti ei miellytä sinua tai tulkinta kokonaisuudessaan ei ole sinulle mieleinen. Tätä asiaa kannattaa pohtia ennen ostopäätöstä.

En ennusta korteista tai anna suoria vastauksia. Tarot- tulkinta on mielestäni parhaimmillaan silloin, kun se herättää uusia näkökulmia ja ajatuksia, tai tuo esiin jotakin sellaista, mitä et ole tullut ajatelleeksi. Nämä ovat hyvin subjektiivisia asioita, eikä tulkinnan viestiä voida etukäteen määritellä. Ostamalla palveluita hyväksyt tämän.

En tee tulkintoja seuraavista aiheista: sairaudet, terveydentila, tulevaisuuden ennustaminen, taloudelliset asiat, muiden henkilöiden asioihin tai tunteisiin liittyvät kysymykset. Voin myös harkinnan mukaan kieltäytyä tekemästä tulkintaa jostakin muusta syystä, jos koen, että se on etiikkani vastaista.

Teen kaikki tulkinnat luottamuksellisesti, enkä anna mitään tietoja Tarot- tulkintaasi liittyen ulkopuolisille henkilöille. Referenssit ja suosittelut pyydän aina erikseen, erillisellä hyväksynnällä.

Maksullisia palveluita voivat käyttää vain täysi-ikäiset henkilöt.

Maksu tapahtuu laskulla, joka toimitetaan sähköpostitse.

Kurssit

Kokemukset sekä kursseista että oppimisesta ovat hyvin yksilöllisiä ja ne koetaan hyvin subjektiivisesti. Etukäteen et voi tietää, miellyttääkö kurssi sinua tai vastaako se tarpeisiisi. Hyväksyt tämän ostamalla minulta palveluita.

Pyrin kertomaan palveluistani mahdollisimman avoimesti etukäteen ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, jotta väärinymmärryksiltä vältytään. Kunnioitan sitä, että tiedät, millaisen palvelun olet ostamassa ja pyrin kommunikoimaan mahdollisimman avoimesti palveluitteni sisällöistä.

Haluan aidosti auttaa sinua kehittymään ja oppimaan uutta Tarot- kortteihin liittyen, ja se on tekemiseni ytimessä. Tämä tavoite ohjaa minua kaikessa kurssimateriaalien ja muun sisällön tuottamisessa.

Maksullisia palveluita voivat käyttää vain täysi-ikäiset henkilöt.

Maksu tapahtuu laskulla, joka toimitetaan sähköpostitse.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää palveluihini liittyen, ota matalalla kynnyksellä yhteyttä sähköpostitse talvi@oivallustenkortit.fi.